Clubnieuws

Voorbereiding seizoen 2021-2022


Voorbereiding seizoen 2021-2022


Beste leden, supporters,

Lang geleden iets vanuit KV Bonheiden gehoord te hebben voor iedereen, maar we weten allemaal waarom. Nog altijd blokkeren het Corona-virus en de bijkomende maatregelen een groot deel van ons sociale leven met de bijbehorende contacten, waarvan bij velen onder ons het voetbal ook een belangrijk onderdeel is.
Allereerst hopen wij dat iedereen, evenals jullie naasten, in goede gezondheid verkeert en vooralsnog gevrijwaard is gebleven van het virus.


Achter de schermen wordt er nu al druk gewerkt aan- en wordt er vooral vooruitgekeken naar een hopelijk nieuw voetbalseizoen 2021-2022. Want dat is toch waar vrijwel iedereen naar snakt: weer onbeperkt kunnen trainen, weer wedstrijden tegen andere clubs spelen, de nababbel en/of de discussie na afloop onder het genot van een drankje, de stand in de gaten houden etc.
Laten we hopen dat daar richting/in de zomer weer perspectief op is en er weer sprake kan zijn van een normaal en volledig voetbalseizoen.

Ook onze website hebben we vernieuwd. We steunen graag het project van SportiveCloud, een platform dat werd ontwikkeld door een voetbalouder en vooral voetbal liefhebber. SportiveCloud is een online platform voor sportverenigingen met handige en gebruiksvriendelijke functies voor
ledenbeheer, automatische clubwebsite, sportief en extrasportief beheer.
De afgelopen jaren stonden we mee aan de wieg van deze tool, en gebruikten we vooral de data op onze eigen website. Er is hard aan SportiveCloud doorontwikkeld, en wij denken dat het platform nu ook ons helemaal kan helpen.

We houden jullie graag op de hoogte van alle sportieve en extra sportieve ontwikkelingen binnen onze club, en hopen jullie allemaal snel terug te zien!

Nieuwsarchief


2021