Clubnieuws

Overlijden Jos Wuyts


Overlijden Jos Wuyts


Jos Wuyts, gewaardeerd lid en ex-voorzitter gisterenavond overleden

De gezondheid van Jos was de laatste maanden fel achteruit gegaan en hij moest uiteindelijk de ongelijke strijd tegen de ziekte verliezen.
Jos, die bij de club aansloot op 12 mei 1972 en op 12 januari 1973 bestuurslid werd, was de eerste voorzitter van het jeugdcomité van KV Bonheiden dat werd opgericht. toen de club aan de Mechelsbroekstraat was gevestigd. Onder zijn toenmalige impuls en dat van zijn medewerkers kreeg de jeugdwerking van KV Bonheiden een enorme doorgroei.
Samen met zijn toenmalige collega's van het bestuur zorgde hij ermee voor dat de verhuis naar de huidige locatie tot een goed einde werd gebracht.
Jos zorgde vele jaren voor de sponsoring, het inrichten van tombola's en de inbreng van andere inkomsten (o.a. clubblad - lottoavonden) Ook het in orde brengen van de aangiftes van de BTW bleef hij tot oktober 2020 uitvoeren.

Jos was gedurende de jaren 1993-1996 eveneens voorzitter van de club en bleef daarna ook steeds een verdienstelijk lid van zijn club. De laatste tijd was Jos mede actief aan de inkom (zaterdagnamiddag en zondagvoormiddag) om zodoende Gerard bij te staan.
Mijn samenwerking met Jos is gestart toen hij jeugdvoorzitter werd en ik als zijn secretaris mocht debuteren (1973).

Ik ben Jos altijd dankbaar geweest omdat ik steeds bij hem terecht kon en de meeste problemen konden opgelost worden. Een optimistische kijk van Jos was voor velen van ons een dankbaar gegeven (soms ook na een woelig debat).
Ik ben er tevens van overtuigd dat Jos zeer veel mooie en prettige momenten heeft mogen beleven bij KV Bonheiden en dat hij hierboven vele oud-medewerkers en voetbalkennissen zal tegenkomen.
Ons diep en oprecht medeleven aan Mimi, Dirk en Christine.

 

Willy W.