Debutantjestornooi 2021 - geannuleerd Aanbevolen

BETREFT : ANNULATIE 23ste DEBUTANTJESTORNOOI KV BONHEIDEN –  25 APRIL 2021

Beste voetbalvrienden,

Bij deze wensen wij jullie nogmaals te bedanken voor jullie deelname aan de 23ste editie van ons Debutantjestornooi van zondag 25 april eerstkomend.

KV Bonheiden heeft het overlegcomité van 24 maart jl. afgewacht alvorens een definitieve beslissing te nemen over het al dan niet doorgaan van haar organisatie.

Inmiddels is nogmaals gebleken dat de huidige omstandigheden (voorwaarden) en de onzekere vooruitzichten het niet toelaten om sportieve ontmoetingen te realiseren.

Zowel Sport-Vlaanderen als de gemeente Bonheiden, bij monde van de gemeentelijke Sportdienst , handteren onder andere volgende maatregelen :

• wedstrijden met deelnemers van verschillende clubs (tornooien-competitie – interclub) ;
  • douches en kleedkamers en sportkantines blijven gesloten ;
  • publiek wordt niet toegelaten.

We weten maar al te best dat onze jeugd er naar tracht om in wedstrijdverband te kunnen sporten en daarom valt de noodzakelijke, maar terechte,  beslissing om het tornooi voor een tweede opeenvolgende maal te annuleren ons allen zeer zwaar.

We communiceren dit dan ook liefst zo snel mogelijk zodat er duidelijkheid is voor iedereen.

KV Bonheiden hoopt natuurlijk wel dat jullie er opnieuw zullen bij zijn op onze coronavrije editie van 2022.

Onze inschrijving op uw tornooi ( dat hopelijk wel kan plaatsvinden ) blijft uiteraard wel gelden.

Sportieve groeten,

Raymond Sierens