Willy Verreth

VANDAAG ONTVING DE CLUB HET DROEVIGE BERICHT DAT WILLY VERRETH IS OVERLEDEN.

Willy, geboren op 18/10/1942 was van bij de jeugd reeds een vlot
scorende voorspeler, die destijds ook door fc mechelen werd opgemerkt en via een transfer bij geel-rood zijn verdere jeugdopleiding kon volmaken.

Toen hij terug bij geel-zwart kwam speelde hij op 17 jarige leeftijd onmiddellijk in de eerste ploeg en scoorde 30 doelpunten in het seizoen 1960-1961.

Fc bonheiden werd dat jaar kampioen en promoveerde naar tweede provinciale. Ook tijdens het seizoen werd willy topscorer met 23 doelpunten.

Nadat hij was gestopt met actief voetbal werd hij een gedreven jeugdtrainer en een gewaardeerd medewerker en bestuurslid van de club.

Ook zijn echtgenote gerda droeg haar steentje bij voor de club en was werkzaam achter de bar in ons clubhuis.

De accommodatie en de velden in orde houden was in de jaren 80 en 90 voor hem  zeer belangrijk en zijn handigheid bij allerlei klusjes kwam de club goed van pas.

De clubmensen die met hem hebben gewerkt zullen willy als een goede,
innemende en rustige collega herinneren op wie steeds beroep mocht
gedaan worden.

Als secretaris ben ik dankbaar dat ik met jou in de eerste ploeg
gespeeld heb en dat we beiden (jij als trainer en ik als afgevaardigde)
talrijke mooie momenten mochten beleven.

Namens kv bonheiden bieden wij aan gerda en zijn kinderen onze oprechte
en innige deelneming aan."

W.Wittocx

1 Reactie

• Reactielink Vertommen willy woensdag, 06 januari 2021 18:54 Geplaatst door Vertommen willy

zeer droevig nieuws, te vernemen dat willy overleden is.hierbij willen wij(familie vertommenw tubaxm) ons medeleven betuigen aan Gerda en kinderen en naaste familie.zal me willy steeds blijven herinneren als een zeer joviaal en aimabel persoon en een straffe voetballer, trainer en wandelaar