Droevig nieuws

Op 10 december is de vader van onze voorzitter op 86 jarige leeftijd overleden.

Marcel sukkelde de laatste jaren regelmatig met zijn gezondheid maar met zijn sterke ingesteldheid bleef hij doorvechten.
Uiteindelijk verloor ook hij de strijd en ging in alle stilte heen.
Veel nieuwe leden van onze club zullen Marcel waarschijnlijk niet of alleen kennen van horen zeggen, maar hij was een zeer gewaardeerd bestuurslid en medewerker van KV Bonheiden.
Marcel werd lid van de raad van bestuur van de VZW KV Bonheiden toen de club nog in de Mechelsbroekstraat was gevestigd. Voordien was hij lid van het pas opgerichte jeugdcomité en fungeerde hij ook als afgevaardigde van de juniors (nu U21).
Toen de club steeds verder groeide kwam de noodgedwongen verhuis naar de huidige locatie aan de Eisenhowerlaan waarbij Marcel ook een grote hoofdrol speelde in de afwerking en aanleg van sanitair en elektriciteit. Zijn werklust en inzet was voor de overige  leden een motivatie om het nieuwe project te doen slagen en een mooie accommodatie neer te zetten.
Bij de oprichting van een nieuw bedrijf in groenten kon Marcel zich nog moeilijk vrij maken om een leidende rol te spelen bij onze club, die hij nog wel regelmatig op een of andere vorm bleef steunen. Zijn bedrijf bleek zeer succesvol te zijn en was uiteraard zeer gekend in de veilingmiddens van Sint Katelijne Waver.
Na de verkoop van zijn bedrijf verbleef Marcel veel op Tenerife waar hij ook veel vrienden had en een graag geziene gast was.
Marcel, ik ben blij dat ik je heb mogen kennen en een blijvende goede herinnering aan jou zal behouden. Het hoekje aan de toog waar we met andere vrienden zoveel uren hebben versleten en soms ook een pintje dronken ook al had niemand nog dorst, waren heerlijke momenten om aan terug te denken.
Onze oprechte deelneming aan alle familieleden en in het bijzonder aan zijn zonen Eddy en François.

Dag Marcel.

8 reacties

• Reactielink Annemie Ghys donderdag, 17 december 2020 13:38 Geplaatst door Annemie Ghys

Onze oprechte deelneming aan de ganse familie

• Reactielink Geens Werner maandag, 14 december 2020 11:09 Geplaatst door Geens Werner

Innige deelneming en véél sterkte!

• Reactielink Tim Kygnée zondag, 13 december 2020 21:59 Geplaatst door Tim Kygnée

Veel sterkte, oprechte deelneming.
    Mats, Tim Kygnée en familie

• Reactielink Koen zondag, 13 december 2020 20:32 Geplaatst door Koen

Veel sterkte!

• Reactielink Luc Lettani zondag, 13 december 2020 19:03 Geplaatst door Luc Lettani