Jef Vanelven

Je stond altijd

voor iedereen klaar

Volkomen onverwacht

ben je van ons heengegaan

Nu leef je verder

In onze herinnering en ons bestaan.

ER BESTAAN AMPER WOORDEN DIE DE PIJN EN HET VERLIES VAN EEN GOEDE VRIEND KUNNEN VERZACHTEN.

LAAT ONS DE WONDERLIJKE TIJD HERINNEREN DIE WE MET HEM HEBBEN DOORGEBRACHT.

Met ontstentenis en immense droefheid vernamen we vanochtend het bericht dat clubicoon

JEF VANELVEN plots en geheel onverwacht van ons is heengegaan.

We kenden “de Jef “ als een bijzonder mens en waardevolle jeugdtrainer.

Niets was hem ooit teveel. De club kon altijd op zijn zeer gewaardeerde hulp rekenen.

Jef had de bijzondere gave om onbevooroordeeld en empathisch naar iedereen te luisteren en hij had een “peperkoeken hart” voor “zijn jongens”.

Wij zullen hem dan ook blijven herinneren als een goedlachse, innemende persoon met een geweldige positieve energie en creativiteit.

Suzanne - Marc - Heidi - Tinneke en Suzy,

Mogen jullie troost vinden

In de warmte van de vriendschap

In de liefde van de familie

En het medeleven van eenieder

Die in deze moeilijke periode

Aan jullie denkt

Bestuur - spelers en medewerkers KV Bonheiden

Heb je foto's van Jef dat je graag wenst te delen op deze pagina, stuur ze dan door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Betuig uw medeleven onderaan deze pagina.

• Reactielink Fatiha vrijdag, 24 april 2020 21:23 Geplaatst door Fatiha

Beste familie en kv bonheiden we zijn vandaag iemand kwijt geraakt die ik heel veel zag in de café en lacht altijd naar mij mijn kind vind hem heel leuk omdat hij hem altijd helpt het is spijtig dat we hem niet meer zien in de café en sterke blijven familie ?

• Reactielink Koen Leemans vrijdag, 24 april 2020 16:45 Geplaatst door Koen Leemans

Beste familie van Jef,

Wij leerden Jef kennen als een geëngageerde en bevlogen trainer van de U8C en U9C. Enthousiast om de kinderen te leren voetballen, gedreven om te winnen, een sportieve spirit, met gevoel voor humor en bovenal een goede en warme man.
    Andreas kwam met veel plezier naar de trainingen en matches. We gaan je missen.

Onze deelneming aan de familie van Jef. Veel sterkte en vriendschap in deze droevige tijden.

Andreas (U9C) en Koen Leemans

• Reactielink Marc Van Craen donderdag, 23 april 2020 21:38 Geplaatst door Marc Van Craen

Beste KV Bonheidenvoetbalfamilie,
    Mijn oprechte deelneming bij dit zware verlies in deze moeilijke periode. Hoop dat jullie zeer snel de gelegenheid hebben deze man nog gepast te eren binnen jullie club. Alvast veel sterkte.

• Reactielink jef verschooten donderdag, 23 april 2020 12:52 Geplaatst door jef verschooten

Jef , we gaan zeker de vele mooie momenten blijven herinneren , zeer veel vreugde aan onze lange vriendschap beleeft . Ik zal je zeker missen naast de zijlijn , met onze steeds gepaste commentaar .
    onze oprechte deelneming aan gans de familie , en veel sterkte in deze moeilijke dagen .
    Rita Sterckx en Jef Verschooten

• Reactielink Bongaerts - de laet donderdag, 23 april 2020 10:50 Geplaatst door Bongaerts - de laet

Oprechte deelneming aan de familie Vanelven bij het overlijden van Jef. Veel steun en moed in deze moeilijke tijd.
    Grootouders van Viktor Van Gysel (U 8)

• Reactielink Pol en Greet Leemans woensdag, 22 april 2020 23:30 Geplaatst door Pol en Greet Leemans

Een man met een “gouden hart” voor de kinderen !
    We zullen hem missen.
    Bedankt Jef!
    Oprechte deelneming aan de familie en de ganse Bonheidse voetbalgemeenschap.

Vanwege de oma en opa van Andreas Leemans.

• Reactielink Willy vertommen woensdag, 22 april 2020 16:40 Geplaatst door Willy vertommen

Onze innige deelneming bij dit trieste overlijden van Jef aan de familie Vanelven.heb Jef steeds gekend als een vriendelijk en vooral loyaal persoon, en zal dat nooit vergeten. Willy,Mia en Dimitri vertommen

• Reactielink Luc Lettani woensdag, 22 april 2020 15:43 Geplaatst door Luc Lettani

Mijn oprechte deelneming voor gans de familie

• Reactielink Kristof De Winter woensdag, 22 april 2020 15:38 Geplaatst door Kristof De Winter

Jef, woorden schieten te kort! Ik ben 2 jaar jou rechterhand geweest als delegee van U8 & U9.
    Ge waart ne mens met een gouden hart en niks was ooit teveel voor u.
    We gaan u missen !!!

Mijn oprechte deelneming aan de familie.

Kristof De Winter

• Reactielink Walter Lorrentop woensdag, 22 april 2020 15:18 Geplaatst door Walter Lorrentop

Beste KV Bonheiden

Mijn oprechte deelneming bij overlijden van Jef
    Lorrentop Walter

• Reactielink An Verhoeven woensdag, 22 april 2020 14:55 Geplaatst door An Verhoeven

Onze oprechte deelneming voor de hele familie en clubleden. Het is moeilijk te vatten dat dit is gebeurt... We zullen hem missen

Familie Verhoeven, Verbist
    Onhe Van de Weyer

• Reactielink Dirk Meulemans woensdag, 22 april 2020 14:50 Geplaatst door Dirk Meulemans

Ons oprecht medeleven aan de familie Vanelven.
    Dit is veel te jong en zeker voor iemand die met iedereen begaan was en het hart op de juiste plaats had voor iedereen. Wij hebben heel goede herinneringen aan Jef ten tijde van "de Palmkes" op KVB samen met zijn familie en die blijven bestaan.
    Bedankt Jef voor alle mooie momenten die we met je hebben mogen meemaken.
    Veel sterkte aan gans de familie.
    Lili en Dirk Meulemans

• Reactielink Dirk Papen woensdag, 22 april 2020 12:53 Geplaatst door Dirk Papen

Beste familie Vanelven, beste KVB'ers,

Mijn welgemeende deelneming bij dit trieste nieuws over Jef, veel sterkte in deze zeer moeilijke periode !
    Dirk Papen

• Reactielink Jan Fonderie woensdag, 22 april 2020 12:09 Geplaatst door Jan Fonderie

Beste KV Bonheiden-familie
    Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Jef.
    Jan Fonderie