KV BONHEIDEN - COVID - 19 - RICHTLIJNEN (update 29/10/2020) Aanbevolen

KV BONHEIDEN – COVID-19-RICHTLIJNEN (update 29/10/2020)

KV BONHEIDEN HECHT HEEL VEEL WAARDE AAN HET VOLGEN VAN ONDERSTAANDE RICHTLIJNEN OM TE ZORGEN DAT ER VEILIG KAN GEVOETBALD WORDEN BIJ ONZE CLUB.

UPDATE: 29/10/2020

• Trainen kan evenwel voor de U6 tot en met U13 mits inachtneming van volgende :
    • Trainingen reduceren van twee naar één wekelijkse sessie.
    • Er worden GEEN toeschouwers toegelaten tijdens de training !!
    • Trainingen afgelasten bij regen - storm en/of extreme koude daar de mogelijkheden tot verwarming en omkleden onbestaand zijn
    • Bij melding van een coronabesmetting bij één of meerdere spelers of begeleiding dienen de trainingen voor het ganse team gedurende een periode van een tiental dagen opgeschort.

• Alle competitiewedstrijden zijn voor iedereen verboden.

• Bij KV Bonheiden zijn echter tot nader bericht en voor onbepaalde tijd ALLE WEDSTRIJDEN  GESCHRAPT geen vriendschappelijke en/of burenwedstrijden.

Regels voor spelers, trainers, ploegafgevaardigden en scheidsrechters

VERPLICHT !

• Mondmasker (12+) in HEEL het sportcomplex.
    Mag enkel afgezet worden tijdens het sporten zelf en voor de trainer bij rechtstaand coachen.
    Het gedrag van de spelers van beide clubs op de reservebank en dit van de bezoekers is hun eigen keuze en verantwoordelijkheid
  • Handgel gebruiken (bij ingang - ook beschikbaar op andere plaatsen)

• Registratie  bij trainingen trainer mailt na afloop van de training lijst der aanwezige spelers door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

• Registratie  bij wedstrijden (via wedstrijdblad  – scannen QR Code  en documenten aan de inkom)

• Volwassen ploegbegeleider aanwezig bij spelers

KLEEDKAMERS EN DOUCHES ZIJN GESLOTEN ZOWEL TIJDENS TRAININGEN EN WEDSTRIJDEN!!!

KV BONHEIDEN STELT GEEN DRANK OF BEKERS MEER TER BESCHIKKING VAN DE SPELERS.
WIL UW VOETBALLERTJES DAN OOK AANRADEN OM ZICH, INDIEN NODIG, TE VOORZIEN
VAN DRANK DOOR MIDDEL VAN HET MEEBRENGEN VAN EEN PERSOONLIJKE DRINKBUS OF FLESJE.

Regels voor toeschouwers, supporters    Maximum 1 supporter per speler!!

VERPLICHT
!

• Mondmasker (+ 12 jaar) dragen overal in het GEHELE sportcomplex
  • Handgel gebruiken (bij ingang; ook beschikbaar op andere plaatsen
  • Registratie van aanwezigheid aan de ingang van het sportcomplex – scannen QR-Code – of in het chalet
  • 1,5 m afstand houden (uitgezonderd gezinsbubbel en -12 jarigen)
  • Staand voetbal kijken langs het terrein of in zittribune is enkel toegelaten MET mondmasker.

HORECA-regels in de kantine

• Het chalet volgt de regels van de horeca en zal dus gesloten zijn.

HOPELIJK DRAGEN AL DEZE MAATREGELEN BIJ TOT HET INDIJKEN VAN HET VIRUS.

BEDANKT VOOR UW BEGRIP

Bestuur KV Bonheiden

Vragen kunnen steeds gesteld worden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of via Facebook-pagina van KV Bonheiden via een persoonlijk bericht (Messenger) https://www.facebook.com/kvbonheiden/