KV Bonheiden, Voetbal voor iedereen…… Aanbevolen

Bij het ontstaan van deze voetbalclub uit de gemeente Bonheiden in 1928 kreeg ze de toepasselijke naam FC Sint-Anna Bonheyden omdat de terreinen in de omgeving van de Sint Anna kapel gelegen waren. Naam die later wijzigde in FC Bonheiden. Toen de vereniging in 1978 – naar aanleiding van haar 50- jarig bestaan de titel Koninklijk mocht dragen staat ze tot op heden bekend als KV Bonheiden en vertoeft ze sinds mensenheugenis in de provinciale reeksen van onze provincie.

Ze kreeg het stamnummer 3750 van de K.B.V.B. toegewezen en staat in de regio bekend om haar stabiele karakter en een hoog aangeschreven jeugdwerking.

De geelzwarte vereniging herbergt zo’ 25 teams in de leeftijdscategorieën van U6 tot seniors. Ze telt ongeveer 450 leden waarvan 380 actieve voetballers.

In een gemoedelijke, familiale sfeer leren de allerkleinsten spelenderwijs de eerste beginselen van het voetbalspel. Ze worden hierin begeleid door gedreven voetbalfanaten.

De bal voelen, het gras ruiken, opgaan in het spel en gezamenlijk juichen als het team weerom scoort.

De jeugdopleiding is dan ook een initieel onderdeel van onze clubwerking en wordt zeer ernstig genomen. Er is plaats voor iedereen en we tonen respect voor eenieders kwaliteiten en talent en eventuele gebreken. Voetbal is een sport waarbij het teamgevoel hoog in het vaandel wordt gedragen.

Onze accommodatie – waarop we terecht fier mogen zijn – wordt volledig onderhouden door een heleboel vrijwilligers en de drie fantastische speelvelden krijgen bijna dagelijks een onderhoudsbeurt.

Gedurende het ganse seizoen staat een vast team kantinepersoneel paraat voor de uitbating van het clubhuis en de werkgroep Activiteiten zorgt steevast voor succesvolle initiatieven.

Dit alles wordt ondersteund door een standvastig bestuur dat waakt over een degelijk sportief en financieel beleid van de club.

Breng eens een bezoekje aan onze club en overtuig U van de mogelijkheden die een eventuele bijdrage aan onze werking U kan bieden. Want het spreekt vanzelf dat ook deze club af en toe nood heeft aan bereidwillige sponsors.

Het zou ons dan ook plezieren indien U enig ogenblikken de tijd wil nemen om deze brochure te doorbladeren.

Lees hier de volledige brochure.

Wens je meer informatie aarzel niet om ons te contacteren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor uw interesse.

Eddy Stevens