KV Bonheiden, Voetbal voor iedereen…… Aanbevolen

Al sinds 1928 bestaat deze club uit Bonheiden. Eerst onder de naam FC Sint-Anna Bonheyden later FC Bonheiden en nu sinds 1974 KV Bonheiden. Sinds het is aangesloten bij de Belgische voetbal bond heeft KV Bonheiden stamnummer 3750. KV Bonheiden staat in de regio bekend voor haar stabiele en degelijke karakter.

KV Bonheiden bestaat uit meer dan 20 teams in alle leeftijdscategorieën. Van u6 tot de eerste ploeg. Er zijn meer dan 300 jeugdspelers actief en meer dan 80 seniores.  

In een familiale clubsfeer leren de kleinsten het mooie voetbal spel ontdekken begeleid door mensen met passie. Dit gebeurt spelende wijs, een bal voelen, het gras voelen, opgaan in het spel en juichen als het team een goal maakt. De jeugdopleiding wordt zeer serieus genomen en er is plaats voor iedereen. In de jeugdopleiding hebben we respect voor ieder zijn kwaliteiten en talent. Voetbal is een teamsport en ook het teamgevoel staat hoog in het vaandel.

De accommodatie wordt volledig door vrijwilligers onderhouden. De velden worden wekelijks verzorgt, het chalet wordt opengehouden door een vast team die dat met veel liefde voor de club doet. Ook het bestuur zet zich in voor activiteiten, jeugd tornooien en een goed verloop van de club.

Wij nodigen u dan ook uit om bij de club eens te komen kijken zodat u zelf deze mensen die deze club mogelijk maken te ontmoeten en te spreken. U zal versteld staan van de hoeveelheid clubliefde. Natuurlijk kan ook deze club niet bestaan zonder sponsors.

Wij zouden dan ook zeer verheugd zijn als u de tijd en moeite neemt om door deze brochure te bladeren.

Lees hier de volledige brochure. 

Wens je meer informatie aarzel niet om ons te contacteren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor uw interesse.

 

Eddy Stevens

Voorzitter

Laat een reactie achter