Initiatietraining @ KV Bonheiden

Hoi sportievelingen,

In de sportmaand mei starten we bij KV Bonheiden met de voorbereidingen van voetbalseizoen 2019/2020.

Op vrijdag 10, 17 en 31 mei houden we bij KV Bonheiden initiatietrainingen, steeds van 18u tot 19u.

Opzet : Arthur, Daan, Mattias, Dylan, Mats, Scout, Jarno geboortejaar °2014, een beeld te geven hoe er bij ons gewerkt wordt.

Ieder is op deze drie sessies welkom, hou je het na één keer voor bekeken, geen probleem.

Deze sessies zijn kosteloos, geen aansluiting verplicht nadien, wel laat je weten bij welke sessies je aanwezig wil zijn, alzo kunnen we voldoende begeleiding voorzien.

Sportieve kledij is prima, voetbalschoenen of een truitje met HAZARD erop kunnen later, beenbeschermers indien je deze kan lenen bij een ander spelertje is een optie (niet verplicht), de gasten trappen wel eens naast de bal, op het scheenbeen kan dit hard aankomen.

Enfin, breng het zonnetje mee en we kunnen er het beste van maken, ?.

Na de laatste sessies wordt er aangegeven hoe men kan inschrijven (via onze jeugdsecretaris Raymond Sierens).

Hoe en wanneer het seizoen 2019/2020 start, vraagt nog voorbereidend werk van ons, afhankelijk van de behoefte (min 8, max 20 spelers).

Huidig seizoen werd er in september gestart, getraind op vrijdag (18u/19u15) en regelmatig wedstrijd gespeeld met naburige clubs op zaterdag (lidgeld 150€, inclusief broekje en kousen).

Voor komend seizoen blijven we in dezelfde lijn (al opteren we voor 2 trainingsdagen van 1uur).

Welke trainingsdagen? Dit zal mee afhangen van de beschikbaarheid van de begeleider en terreinen (eind augustus duidelijkheid).

Dus, afspraak op het A-veld (nabij de ingang) bij trainer Hans en “van eigen-kweek” jeugdspelers KVBonh. van toen U6 en nu U15spelers : Pieter-Jan, Warre en Atse  vrijdag 10 mei om 17u50.

Laat even weten wanneer je erbij wil zijn.

Sportieve groeten

Hans

1 Reactie

• Reactielink stephanie segers maandag, 27 mei 2019 09:30 Geplaatst door stephanie segers

Beste ,

Is het mogelijk dat onze dochter ( geboortejaar 2014 ) nog vrijdag aansluit bij deze laatste training ? We hebben nu pas op de website gekeken wat de mogelijkheden voor volgens seizoen .. vandaar onze late reactie.