Voetbalquiz - de blik van Raymond

Een korte impressie.

HANGOVER 96  - UIT HET VERRE HEINDONK - EEN KLASSE TE STERK.

MEER DAN BEHOORLIJK WEERWERK VAN DE VOETBALWANDELAARS.

CELTA DE AMIGOS OPNIEUW KV BONHEIDEN’S BESTE VOETBALQUIZTEAM.

 

Niettegenstaande de opkomst voor onze elfde voetbalquiz eerder aan de lage kant lag werd het toch een gezellige en leuke bedoening in ons clubhuis aan de Eisenhowerlaan.

De 11 ingeschreven teams gaven allen present en om 20u15, na het gebruikelijke academisch kwartiertje, kon de quiz van start gaan.

Na de vraagstelling van de eerste twee rondes werd gevreesd voor een “moeilijke” uitgave.

De gesprokkelde punten waren niet van dien aard om vrolijk van te worden.

Waarom verwonderde het ons niet dat vragen over “damesvoetbal” nu niet direct voor een hoge score zouden zorgen.

Vanaf ronde 3  geraakten de meeste teams op toerental en vooral bij de fotoronde en het tweede gedeelte van de avond kwamen de favorieten “onder stoom”.

Bij de rust kon het nog alle kanten uit. De Wandelvoetballers en latere winnaar Hangover 96 namen het voortouw, op luttele

Afstand gevolgd ddor een groepje van 4 outsiders (FC Caseta Pandorei – La Miseria – Geil-Zwet en Celta de Amigos).

 

Met een verbluffende 15 op 15 tijdens de ronde over het Wereldkampioenschap ’18 nam Hangover 96 resoluut de leiding en diepte de voorsprong tijdens de resterende rondes verder uit.

 

De overige teams streden vanaf dat moment voor de tweede plaats. Eer die te beurt viel aan de Wandelvoetballers die hiermee hun sterke eerste quizgedeelte beloond zagen.

Het jeugdige Celta de Amigos eindigde, na winst van vorig jaar, nu verdienstelijk derde en mocht zich wederom het sterkste voetbalquizteam van KV Bonheiden noemen.

Opmerkelijk de sterke tweede ronde van U12 on Fire dat, in tegenstelling tot vorig jaar, met de toename van het gebruik van

gerstenat, alsmaar slimmer werd.

We mogen dus weer spreken van een toffe quizavond waarbij elk team de vereiste 50% haalde om volgend jaar opnieuw van de partij te mogen en kunnen zijn. 

Met dank aan alle deelnemers, medewerkers en samenstellers voor het welslagen van deze fijne avond.

Raymond 

Laat een reactie achter