30ste KV BONHEIDEN QUIZ GROOT SUCCES !!!

In het gezellige clubhuis van KV Bonheiden vond op vrijdag 30 november 2018 de dertigste editie van de jaarlijkse Algemene Quiz plaats.

Door de thuiswedstrijd van KV Mechelen tegen Beerschot boette het deelnemersveld wel enkele teams in tegenover vorig jaar.

Dit kon de pret echter niet drukken !!!

Met 29 kwissende teams, waarvan de meesten deelnemen belangrijker achtten dan winnen, konden de organisatoren opnieuw terugblikken op een geslaagde editie.

We waren getuige van een aangename en onderhoudende herfstavond aan de Eisenhowerlaan.

Samenstellers Raymond Sierens – Willy Wittocx (muziekronde) en Kevin VandenBosch (film en tv ronde) kregen alle lof voor de diversiteit en de kwaliteit van de quiz.

Het werd een spannende strijd om de overwinning. Na de derde ronde bleek reeds dat teams zoals NGMB – WHEN HAIRY MET SMELLY – ’t GLAZEN HUYS – KWISTETNIE en ons eigenste GEILZWET team
een ietsje meer potentieel in huis hadden dan de rest van het deelnemersveld en we de overwinnaars tussen deze kleppers zouden moet gaan zoeken.

Door de afwezigheid van PIET FLUWIJN EN DE BOLLEKENS (in laatste instantie afgemeld wegens ziekte) en de onverwacht zwakke prestatie van TTK RIJMENAM,
behoorde een podiumplaats voor deze 5 voornoemde teams tot de mogelijkheden.

Uiteindelijk mochten we met HAIRY MET SMELLY een verdiende winnaar bekronen. ’t GLAZEN HUYS strandde evenals vorig jaar op een meer dan verdienstelijke tweede plaats. Nieuwkomer NGMB en  GEILZWET, dat juist naast een podiumplaats greep, bleken de verrassing van de avond.

Ook de 7de plaats van DE GUITIGE GOZERS onder leiding van Jasper Bosschaerts viel in het oog.

Brainstormen lukt blijkbaar niet zonder inname van het nodige vocht. Dit was te merken aan het drankverbruik gedurende deze 210 minuten durende kwis.
Om middernacht was de teerling geworpen en keerden de meeste deelnemers moe, maar voldaan huiswaarts.
De klok wees echter reeds 02u30 aan toen de laatsten van de harde kern de deur van het clubhuis achter zich dichttrokken.

Onze welgemeende dank gaat dan ook uit naar ALLE DEELNEMERS en MEDEWERKERS die bijgedragen hebben aan het welslagen van deze avond.
Op naar de 31ste uitgave -laatste vrijdag van november 2019.

KV BONHEIDEN