Info - Sinterklaas op bezoek 28/11/2008

Beste ouders,

We hebben goed nieuws voor u en uw kind(eren), na een jaartje van afwezigheid, (Sinterklaas bleek vorig jaar ernstig ziek en kon hierdoor onze club niet bezoeken), zullen de Sint en zijn trouwe helpers dit jaar opnieuw van de partij zijn op het feest dat speciaal voor hen wordt ingericht.

Op woensdagmiddag 28 november is het zover.
Dan komt de heilige man onze kindjes verblijden met een bezoekje en een verrassing voor alle kinderen.

Buiten een bezoek van de Sint voorzien we nog randanimatie gedurende de middag.
Voor de kinderen voorzien we pannenkoeken en een drankje.

De toog zal doorlopend open zijn voor wie iets extra wenst.

Al onze duiveltjes tussen 5 en 8 jaar (U6 tot en met U9) zijn samen met hun broertjes en zusjes van harte uitgenodigd
om de Sint in ons midden te verwelkomen.

Buiten onze spelertjes zelf zijn ook de broertjes, zusjes en ouders of grootouders welkom.
De goedheilig man neemt voor elk kind de tijd om een woordje uit te wisselen, waarbij er ook een fotootje wordt gemaakt.
Op deze manier wensen we van deze middag een aangename familiemiddag te maken.
De foto’s komen nadien op de facebookpagina van KV Bonheiden, zodat iedere ouder zijn/haar foto kan terug vinden.

In de aanloop naar dit event kunnen jullie in de kantine van KV Bonheiden kleurplaten terug vinden waarmee ieder kind kan deelnemen aan de kleurwedstrijd. Kleurplaten dienen binnen gebracht te worden voor 15/11. Hierna komen ze op de facebookpagina en de kleurplaat met de meeste likes (per leeftijdscategorie) krijgt een fijne prijs.

Dit alles gaat door in de kantine van KV Bonheiden van 14u-17u (opvang tot 18u.).
Om dit alles te kunnen organiseren vragen we een kleine bijdrage van 5€ per ingeschreven kind.
Inschrijven en indienen kleurplaten voor 15/11, bij de trainer van je kind.

Met vriendelijke groeten
De organisatie van het sinterklaasfeest.