Jeugdabonnement 2018 - 2019

Mevrouw, Mijnheer,

U kunt zich, tegen de prijs van 25€, een abonnement aanschaffen voor alle thuiswedstrijden der reserves- en jeugdelftallen van KV Bonheiden.

De normale toegangsprijs voor alle jeugd- en reservewedstrijden bedraagt : 2,50 €

Komt U uw zoon of dochter regelmatig steunen bij hun thuiswedstrijden dan bespaart U, a rato van 14 thuiswedstrijden per seizoen, toch al vlug 10,00 € of 28,5%.

Bestellen kan via e-mail aan : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kan uw abonnement ophalen tijdens het weekend volgend op uw aanvraag.

Het jeugdabonnement is echter niet geldig tijdens de tornooien ingericht door de club (Paas- en Debutantjestornooi).

Sportieve groeten,

Eddy Stevens