REGISTRATIE CLUBLEDEN

Beste trainers, begeleiders, ouders

Begin augustus gaat traditioneel de nieuwe voetbalcampagne voor onze jeugd en reserves van start.

De meesten vangen dan aan met de voorbereiding naar de competitiestart van september toe.

Ik hoop, samen met U, dat we nogmaals een mooi seizoen mogen beleven.

Er zal niet alleen gestart worden op voetbal gebied, maar ook administratief wijzigt er één en ander.

Dit wil zeggen dat ALLE leden van onze club (seniors – jeugd – bestuur – trainers – begeleiding - medewerkers),

zich digitaal moeten registreren.

Voor aanvang van het seizoen dient iedereen zich dan samen, met zijn identiteitskaart, bij Paul Nauwelaerts

aan te bieden.

Elke speler, jonger dan 12 jaar, is tevens verplicht om in het bezit te zijn van een KIDS-ID.

Diegenen die hier nog niet over beschikken worden dan ook verzocht om dit zo vlug mogelijk in orde te brengen.

Om de procedure vlot te laten verlopen zal Paul telkens aanwezig zijn op de uitreiking van de kledij – eind augustus.

De registratie kan dan onmiddellijk gebeuren na de in-ontvangst name hiervan.

Het schema “uitreiking kledij” zal U worden bekendgemaakt tijdens de Algemene Vergadering van 08 augustus.

Sportieve groeten,

1 Reactie

• Reactielink Yaw Awuah Opong vrijdag, 12 juli 2019 12:26 Geplaatst door Yaw Awuah Opong

hallo, mijn naam is Yaw en speel van sk heffen senior club, ik heb 3 kleine broertjes die spelen in heffen en ik wilde weten of er plaats is in je team als ik ze daar kan registreren. Ze zijn ook erg goed. 1 is keeper die 8 jaar is, en 1 is 9 ook een speler en de laatste 1 is 13 ook een speler. Ik zal heel blij zijn als ik een goed nieuws van je hoor. Mijn nummer is 0466392319.

Mvg Yaw