Family Fun day 2017

Op zaterdag 03 juni organiseert KV BONHEIDEN haar traditionele familiedag ter afsluiting van het seizoen 2016-2017

Een goed gevuld dagprogramma met de jaarlijkse Penaltytrofee Edward Casteels en het minivoetbaltornooi tussen ouders, sympathisanten en clubleden gevolgd door de uitreiking van de Gouden Schoen 2017 aan de verdienstelijkste speler van ons eerste elftal.

Start van het gebeuren : 11u00.

Vanaf 12u00 maken Pino en het team van Ristorante – Pizzeriza Luciano voor ons enkele heerlijke Italiaanse gerechten klaar.

Zo  kan je smullen van drie soorten pizza’s, lasagne, spaghetti bolognaise en een mozzarella caprese aan de prijs van 10€ per schotel.

De keuken is doorlopend geopend tussen 12 en 19uur. Het bestellen en afhalen van meeneempizza’s behoort tot de mogelijkheden.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan tot uiterlijk dinsdag 30 mei 2017 door middel van bijgevoegd inschrijvingsformulier bij volgende bestuursleden :

Jeugdverantwoordelijke – Raymond Sierens – 015/51.63.35 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Betaling via rekening nummer BE21 4072 0177 1103 (Willy Wittocx – KV Bonheiden –Kardinaal Cardijnlaan, 26, 2820 Bonheiden).

• sponsorHKGarden.jpg
  • sponsorThoekske.jpg
  • sponsorAID.jpg
  • sponsorVeralu.jpg