U13B: Ranst - KVB: 12-1

Zondag 11 maart
Wedstrijd op FC Ranst

Eindstand 12-1

Uitwedstrijd naar Ranst, waarvan we na de heenwestrijd al wisten dat het een zware dobber zou worden. Door een aantal zieke uitvallers moesten we de oorlog met 9 spelers aanvatten. Toen daar in het eerste kwart links en rechts nog wat fysieke kwaaltjes bovenop kwamen, wisten we al dat het pompen zou zijn om het einde te halen.
Toch begonnen we erg sterk, en na twee tegendoelpunten, knokten we ons in het tweede kwart terug in de match door op een van onze tegenprikken de 2-1 te maken. Dat vlak voor rust toch de 3-1 viel, deed echter niet af aan de knappe teamprestatie in deze eerste helft!

Helaas konden we -zoals gevreesd- dit tempo geen hele wedstrijd volhouden. En naarmate de brandstoftank leegliep, gingen ook de kopjes naar beneden, mede omdat Ranst geen medelijden toonde en het gaspedaal nog eens extra induwde... Ondanks een hoop reddingen van onze keeper,  van de lijn geredde ballen en afgeblokte schoten, liep de score op tot een behoorlijke pandoering.

Goed, moeilijk om uit te leggen aan de gasten, maar soms bots je op een tegenstander die een klasse beter is, en dan moet je je maar optrekken aan die eerredder die je toch maar hebt weten te maken, en aan het feit dat je hen die dertiende toch niet hebt gegund...