U13B - 01/10/2017 - Beerschot Wilrijk - KV Bonheiden

Allen,

Speelden mee deze week;

Arthur, Willem Daan, Josse, Jente, Luca, Milan, Seppe, Matthew, Ward en de extra hulp van Andreas Claes en Zjef Iwens !

Gekwetst:

Cis en Mats

Vrije spelers:

Andreas en Jenten

 

Eindstand 4 – 4

 

We komen deze week op bezoek bij Beerschot Wilrijk !

 

Een redelijk mooie zondagochtend in het zeer drukken Beerschot Wilrijk.  En we starten de wedstrijd met deze keer de eerste twee kwarten Arthur in het doel.

 

Tijdens het eerste kwart rusten Matthew, Ward en Milan nog even uit.

De wedstrijd start , aan een redelijk hoog tempo van beide kanten.  We zien al snel een paar mooie acties zowel van Wilrijk als van onze jongens.  Na een kleine 5 minuten komt Willem Daan slecht ten val op het kunstgras en bezeert zijn been, waardoor hij naar de kant gaat en Matthew zijn plek inneemt.

De doelkansen en de opgang van de wedstrijd lopen langs beiden zijden gelijk.

Einde eerste kwart met 0-0

 

Tweede kwart rusten Andreas, Jente, en Willem Daan.

 

De mannen van Wilrijk hebben blijkbaar nog wat extra peptalk gekregen; en dat resulteert in een aantal doelpunten, de ene al wat mooier dan de andere; 16de minuut, 17de minuut en 28ste minuut krijgen we de tegendoelpunten te verwerken.  Iedereen loopt zich de benen uit het lijf, en doet voluit zijn best.  Jente komt dan ook de laatste 5 minuten onze vriend Luca nog vervangen.

 

Rusten met 3-0 achterstand.  Geen nood mannen er zijn nog ploegen die voor de rust achterstonden en uiteindelijk nog een goed resultaat neerplanten ! ?

 

Derde en vierde kwart gaat Jente zijn doel in !

 

Derde kwart rusten Arthur, Milan en Willem Daan.

 

We gaan er alles aan doen , om zelf te scoren en niet tegen te laten scoren ! Komaan KV B !

En ja hoor een paar mooie acties de bal laten rondgaan, elkaar vinden en bam daar is Zjef met de eerste ! minuut 34 schrijven we …

Nog geen minuut later komt Zjef weer van zeer diep rechtsvooraan , hij probeer de bal in de linkse bovenhoek te planten en BAM erin !! WAT EEN GOAL !

We zijn terug vertrokken en we combineren nu sneller, de bal gaat mooi rond en daar is op minuut 40 op aangeven van Seppe, Luca op zijn juiste plaats,BINNEHHHH !

De heren van Wilrijk beginnen wat gefrustreerd rondtelopen, en een duwke en een stampke woden al wat sneller gegeven, de bal komt net voor het einde van de derde kwart , na verschillende reddingen van Jente toch het doel in.

Einde derde kwart met een 4-3op het scorebord .  Alles kan nog mannen !

 

Vierde kwart, rusten Luca, Josse en Willem Daan

 

Iedereen wil minsten een gelijkspel, of zelf de winst mee naar Bonheiden nemen en we zien echt mooie acties, die sneller en sneller elkaar bereiken.  Zjef gaat op doel af en knalt de bal wederom tegen de netten ! 54 ste minuut.

Blijven drukken, doelpoging, snelle omschakeling van Wilrijk, alles en iederen doet er alles aan . 

En de scheidsrechter fluit af met een 4-4 gelijkspel !

 

Goed gedaan mannen, zeker te weten dat Beerschot Wilrijk tot nu toe al zijn wedstrijden al gewonnen had !  Wij hebben ze hun eerste gelijkspel aangesmeerd!

 

Willem Daan; hopelijk is je been snel beter !

 

ZJEF EN ANDREAS; een heel heel dikke merci om ons te komen helpen ! TOPPERS !